Mircea Băsescu a REFUZAT să discute cu procurorii DNA. Vezi ce le-a spus anchetatorilor

Mircea Băsescu a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, în dosarul în care este suspect de trafic de influenţă. Fiul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, l-a acuzat pe fratele preşedintelui Traian Băsescu că a primit bani pentru a interveni la persoane autorizate din justiţie pentru a-l ajuta pe interlop să scape de puşcărie.

19 iun. 2014, 19:26
Mircea Băsescu a REFUZAT să discute cu procurorii DNA. Vezi ce le-a spus anchetatorilor

Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Tașcă, a dezvăluit ce declarații a făcut Mircea Băsescu în fața procurorilor, scrie stiripesurse.ro.

Reținut pentru 24 de ore, fratele lui Traian Băsescu nu a vrut să discute cu anchetatorii și s-a rezumat la a spune doar că „înregistrările nu sunt reale”.

Citeşte şi Mircea Băsescu, dus CU CĂTUŞE la mâini în arestul Poliţiei Capitalei. PRIMELE IMAGINI

Avocatul a declarat că Mircea Băsescu își va schimba atitudinea în fața judecătorilor care vor decide dacă îl vor aresta preventiv pentru 30 de zile. „Va spune adevărul în fața magistraților!”, a spus Tașcă, potrivit sursei citate.

Citeşte şi Bucurie în familia lui Bercea Mondial, după reţinerea lui Mircea Băsescu VIDEO

Potrivit rechizitoriului DNA, fratele preşedintelui Traian Băsescu ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă persoane abilitate în favoarea lui Bercea Mondial. Fiul interlopului, Florin Anghel, a pus la dispoziţia procurorilor şi a presei mai multe înregistrări realizate cu o cameră ascunsă, în care el discuta cu Mircea Băsescu despre banii care i-au parvenit şi despre situaţia lui Sandu Anghel, care se afla în închisoare.

Citeşte şi Izaura, fiica lui Bercea Mondial: Marian Căpăţână mi-a dat 20.000 euro ca să nu mai dau filmările la DNA VIDEO