MIRCEA BĂSESCU cere DAUNE de 1 milion de euro. Izaura Anghel a făcut CIRC la tribunal

MIRCEA BĂSESCU cere daune de 1 milion de euro de la familia lui Bercea Mondial, informează România TV. El s-a prezentat, vineri, la Tribunalul Constanţa, pentru a fi audiat în dosarul  de şantaj, iar la termen au fost aduşi şi membrii familiei interlopului Sandu Anghel. Fiica acestuia din urmă, Izaura, a făcut scandal în sala de judecată şi a ameninţat că îi va face rău propriului copil, dacă nu va fi ascultată de judecători.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 08:17
MIRCEA BĂSESCU cere DAUNE de 1 milion de euro. Izaura Anghel a făcut CIRC la tribunal

Mircea Băsescu a venit, vineri dimineaţa, la Tribunalul Constanţa, pentru a da declaraţii în dosarul de şantaj al ginerelui lui Bercea Mondial.

Fratele preşedintelui este parte vătămată în procesul de vineri şi a cerut în instanţă să se constituie parte civilă în dosarul în care ginerele interlopului este acuzat de şantaj.

Toată familia lui Bercea Mondial a venit, vineri, în instanţă. Când au coborât din dubele care i-au adus de la puşcărie, membrii clanului au făcut acuzaţii la adresa lui Traian Băsescu. Oamenii spun că preşedintele este cel care a luat banii de la interlop şi nu fratele acestuia.

În sală, Izaura Anghel a intrat cu copilul în braţe în sala de judecată şi a ameninţat că îi va face rău micuţei dacă judecătorii nu o vor asculta. Iritat de atitudinea Izaurei, preşedintele completului de judecată a cerut evacuarea acesteia.

La ieşirea de la instanţă, Mircea Băsescu a refuzat să facă declaraţii. Întrebat cum a estimat suma de un milion de euro cerută ca daune morale în acest proces, fratele preşedintelui Traian Băsescu i-a direcţionat pe jurnalişti către avocaţi pentru un răspuns. Referitor la posibilitatea de a petrece Crăciunul împreună cu fratele său, Mircea Băsescu a spus, încurcat, că încă nu ştie ce va face de sărbători.

CITEŞTE ŞI Avocaţii clanului Bercea cer audierea lui Traian Băsescu

Avocatul lui Bercea Mondial a anunţat că va cere judecătorilor audierea lui Traian Băsescu.

Mircea Băsescu s-a prezentat şi el vineri dimineaţa la Tribunalul Constanţa, el fiind luat de avocatul său de acasă, acolo unde se află în arest la domiciliu. 

CITEŞTE ŞI Marian Căpăţână rămâne în arest la domiciliu. Magistraţii au admis şi mutarea la Bucureşti