Mircea Băsescu, PRIMA reacţie după apariţia noilor înregistrări: „Poate eram BEAT…” VIDEO

Mircea Băsescu a reacţionat, vineri, după ce rudele lui Bercea Mondial au făcut publice noi înregistrări,  în care acesta  a fost suprins în timp ce negocia cu Izaura.

11 sept. 2015, 08:26
Mircea Băsescu, PRIMA reacţie după apariţia noilor înregistrări: „Poate eram BEAT…” VIDEO

Fratele fostului preşedinte, Mircea Băsescu  a fost filmat de rudele lui Bercea Mondial în momentul în care negocia cu Izaura înapoierea banilor primiţi. Rudele lui Bercea au făcut publice noi imagini cu Mircea Băsescu. Acesta a fost înregistrat în timp ce discuta cu Izaura despre sutele de mii de euro primite de la Marian Căpăţână.

Mircea Băsescu a reacţionat după apariţia înregistrărilor, spunând, la România TV, că el nu a luat niciun ban, iar La fratele său, Traian Băsescu, nu a ajuns niciun leu. 

Întrebat dacă întregistrările sunt reale, Mircea Băsescu a spus: „Cu milionul ăla, bă, ai dat până acum un milion  de lei, mai dă 50 sau 30 de mii… El nu voia să deie bani pentru un avocat ca lumea. Nu să îmi deie mie sau că mi-a dat mie…. Cred că de un milion de euro era vorba. (…)

Eu spuneam: bă, ai cheltuit un milion de euro… Anghel Stanciu se tot plângea că a cheltuit un milion de euro ca să-l scoată pe Bercea din închisoare. Eu spuneam: bă, ai dat un milion de euro, ce ti-e să mai dai 30 mii la un avocat să il scoatem pe Bercea din puşcărie.”

Mircea Băsescu a arătat că i-a recomandat un avocat şi că l-a încurajat tot timpul: „Şi le-am spus de mii de ori: bă, nu daţi bani la nimeni”.

Întrebat despre faptul că a fost ameninţat cu înregistrări  în care el spune că banii au ajuns şi la fratele său, Traian Băsescu, Mircea Băsescu a spus: 

„Minte. S-ar putea… Ştiu eu… Poate eram beat… dar minte.  La preşedintele ţării nu au ajuns bani sub nicio formă. Nici de la Căpăţână, nici de la…  (…) Mie nu mi-a dat nimeni bani şi nu spune nimeni că mi-ar fi dat mie bani, în afară de Ciutacu, a spus Mircea Băsescu pentru România TV

CITEŞTE ŞI Noi înregistrări incendiare cu Mircea Băsescu şi Izaura VIDEO

Mircea Băsescu este judecat, alături de Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Cei doi au fost arestaţi preventiv după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele fostului preşedinte al ţării.

În iunie, Curtea de Apel Constanţa a decis definitiv ca Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână să fie cercetaţi sub control judiciar în dosarul în care sunt judecaţi pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă.

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE