Mircea Cosma, premiat pentru întreaga activitate de prefectul Prahovei

Publicat: Vineri, 24 Iunie 2016 12:10 // Actualizat: Vineri, 24 Iunie 2016 12:10 // Sursa: romaniatv.net

În cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Judeţean Prahova, la care au participat membrii partidelor politice aflate la conducerea judeţului, cu excepţia liberalilor, Mircea Cosma a primit Diploma de Excelenţă din partea prefectului Cosmin Georgescu.

Diploma i-a fost oferita pentru intreaga activitate in fruntea Consiliului Judetean Prahova, ca simbol al aprecierii eforturilor depuse de acesta de-a lungul timpului in favoarea judetului nostru.

Cosma se numara printre cei mai activi presedinti de judet, fiind recunoscut la nivel national pentru initierea si implementarea a sute de proiecte in Prahova, unele dintre ele extrem de dificil de realizat, insa nu imposibil, scrie ph-online.

Dintre acestea, il amintim pe cel mai recent, si anume construirea sensului giratoriu suspendat de la Paulesti, singurul de acest tip din Romania si una dintre marile provocari ale administratiei judetene.

In sedinta de astazi, Cosma ar fi trebuit sa isi cedeze, astazi, locul noului presedinte ales, insa intalnirea a fost reprogramata pentru duminica, din pricina absentarii membrilor liberali.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Consiliul Judeţean Prahova mircea cosma Prahova
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iun 12:26
...judeţului, cu excepţia liberalilor, Mircea Cosma a primit Diploma de Excelenţă din partea prefectului Cosmin Georgescu. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
24 iun 12:25
... În cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Judeţean Prahova, la care au participat...
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H