Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, se retrage din politică

Decizie majora, luata de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. In cadrul sedintei Biroului Politic Judetean al PSD Prahova, acesta a anuntat ca nu mai candideaza pentru nicio funcţie electivă.

12 apr. 2016, 20:20
Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, se retrage din politică

Potrivit declaratiilor oferite pe aceasta tema, decizia lui Cosma este una ferma si irevocabila.

Am hotarat sa nu mai candidez pe listele pentru Consiliul Judetean sau pentru orice alta functie politica. Declar asta cu fermitate, iar cei care ma cunosc stiu ca eu, atunci cand spun ceva, ma tin de cuvant„, a declarat cel care a gestionat problemele judetului Prahova in ultimii ani, potrivit ph-online.ro.

Cat despre motivele care au dus la aceasta decizie, Cosma a dezvaluit ca se va concentra pe proiectele comune ale Romaniei si Republicii Moldova si va lupta pentru reintregirea marii familii de romani separati de apele Prutului.

„Am 70 de ani, nu mai sunt la prima tinerete, e timpul sa cedez locul generatiilor care vin din urma. Ma voi concentra pe ideile nascute cu ani in urma si pe care vreau sa traiesc sa le duc la bun sfarsit, unirea fratilor romani de dincolo de Prut cu Tara-Mama”, a mai spus Cosma.

In 2011, presedintele CJ Prahova a suferit un infarct miocardic, problemele de sanatate fiind alt factor care l-au determinat sa nu mai candideze la functii politice in judet.