Mircea Geoană se anunţă potenţial candidat PSD la Preşedinţie: Numele meu se află pe LISTA FOARTE SCURTĂ

Mircea Geoană se declară drept prezidenţiabil al PSD. Fostul lider social-democrat a declarat, miercuri, că numele sau figurează pe lista "foarte scurtă" de potenţiali candidaţi PSD la prezidenţiale.

RomaniaTV.net
04 iun. 2014, 11:25
Mircea Geoană se anunţă potenţial candidat PSD la Preşedinţie: Numele meu se află pe LISTA FOARTE SCURTĂ

Întrebat dacă ia in calcul ca, la Congresul PSD din septembrie, sa supuna acestui for intentia sa de a candida la prezidentiale, Geoana a precizat: „Vom decide la timpul potrivit si vom alege cu intelepciune, conform Statutului, care e cea mai buna formula„.

„Va trebui sa discutam si cu Victor Ponta pentru ca pana la urma trebuie sa vedem daca declaratiile lui cu privire la dorinta de a-si continua mandatul de premier pana in 2016 – care e mai mult decat legitima, pentru asta a fost votat, pentru asta am fost votati in 2012 – se pastreaza sau nu”, a adaugat Geoana, potrivit HotNews.

CONGRES PSD, în septembrie. Ponta: Dacă eu trebuie să candidez la PREZIDENŢIALE, candidez cu mare plăcere

Fostul lider PSD a spus ca numele lui se afla pe lista scurta cu eventuali candidati PSD.

Deci cu calm si cu rabdare. Avem resursa politica la nivel inalt, in partid, asta e luxul, intre ghilimele, pe care il avem, de a avea candidati intre care si numele meu se afla acolo sus pe lista foarte scurta de potentiali cadidati PSD„, a mai spus Mircea Geoana, cel care a pierdut alegerile prezidentiale in 2009 in fata lui Traian Basescu.

Victor Ponta declara recent , la România TV, că cel susţinut de către PSD pentru alegerile prezidenţiale va trebui să aibă o notorietate foarte ridicată. Preşedintele social-democraţilor a afirmat că alţi prezidenţiabili în afară de el sunt cei pe care sondajele îi indică în fruntea topului notorietăţii şi încrederii. Invitat să dea câteva nume, Ponta i-a menţionat pe Mircea Diaconu, Mugur Isărescu, Sorin Oprescu şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Victor Ponta indică alţi posibili prezidenţiabili PSD. LISTA cuprinde DOAR oameni din afara partidului