Mircea Geoană, vacanţă exclusivistă de peste 100.000 de dolari, în Sardinia, alături de familie şi de un celebru avocat american

Familia fostului preşedinte al PSD Mircea Geoană a petrecut mai multe zile de vacanţă pe un yacht de 49 de metri, în compania familiei unui celebru avocat american, Michael Cohen, considerat unul dintre cei mai mari dușmani ai Președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit Cancan.ro.

RomaniaTV.net
17 aug. 2018, 09:44
Mircea Geoană, vacanţă exclusivistă de peste 100.000 de dolari, în Sardinia, alături de familie şi de un celebru avocat american

Mircea Geoană şi familia sa au petrecut-o în Sardinia, la bordul unui yacht de lux. Potrivit cancan.ro, iahtul are șase cabine VIP, adevărate apartamente cu paturi king size, jacuzzi-uri, saloane, un echipaj de 10 persoane, printre care trei ospătari, un chef de mare clasă, un ajutor de bucătar, comandantul și echipa tehnică. Iar nota de plată ar fi fost pe măsură: peste 100.000 dolari.

La bord, alături de familia fostului demnitar român, s-a aflat şi familia avocatului american Michael Cohen.

Fostul demnitar român a apărut într o filmare pe Instagram – insta story, pe contul fiicei sale Ana, dansând hora pe mal, în fața yachtului ancorat. Filmarea este realizată de o femeie care pare tare binedispusă, fostul candidat la Președinție țopăind cu o tânără spre deliciul celor de pe yacht, care se aud râzând, mai scrie sursa citată.

Tot pe contul de Instagram al fiicei sale Ana, se pot vedea poze cu aceasta și fiica renumitului fost avocat al Președintelui SUA. Și pe contul fiicei avocatului Cohen, Samantha Blake Cohen, se pot vedea, de asemenea, fotografii cu Ana Geoană. O prietenie ce pare strânsă, ambele fiind se pare colege la Pensilvanya University, în SUA. 

Avocatul american Michael Cohen este cunoscut drept unul dintre cei mai mari dușmani ai Președintelui SUA, după ce ar fi încheiat un pact cu procurorul special Robert Mueller căruia i-a dezvăluit că Trump știa de întrevederea între câțiva membri ai echipei sale de campanie și oficiali ruși, care s-au oferit să furnizeze informații compromițătoare despre Hillary Clinton.