Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei. A semnat miercuri contractul cu Federaţia Turcă

Mircea Lucescu a acceptat oferta Federaţiei Turce de Fotbal (TFF), astfel că a devenit noul selecţioner al Turciei, informează ntvspor.net.

RomaniaTV.net
02 aug. 2017, 15:51
Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei. A semnat miercuri contractul cu Federaţia Turcă

Mircea Lucescu, 72 de ani, s-a înțeles în aceast după-amiază cu președintele federației din Turcia, Yildirim Demirören, și îl va înlocui pe Fatih Terim în acest final de campanie pentru CM 2018. Miercuri după-amiază, la ora 15:00, tehnicianul s-a întâlnit cu cei mai importanți oficiali ai federației de la Istanbul, care au venit special la București pentru a negocia cu românul.

Cei trei au negociat o oră la hotelul Marriott și au ajuns la un acord: Lucescu îl va înlocui pe Fatih Terim în acest sfârșit de campanie pentru Mondialul din 2018.

Turcia ocupă locul 3 în grupa I, la două puncte în spatele Croației și Islandei, având însă un final extrem de dificil: în Ucraina (2 septembrie), acasă cu Croația (5 septembrie) și Islanda (6 octombrie), urmând să încheie preliminariile în Finlanda (9 octombrie).

De-a lungul carierei, Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș și Șahtior Donețk.