Mircea Rednic, după ce Becali a promis că se îmbată la Universitate: „Să înceapă antrenamentul”

Gigi Becali declara cu puţin timp în urmă că se va îmbăta la Universitate dacă Dinamo va ajunge în play-off, în acest sezon, iar replica lui Mircea Rednic nu a întârziat. Antrenorul lui Dinamo i-a dat şi câteva sfaturi.

27 oct. 2018, 09:21
Mircea Rednic, după ce Becali a promis că se îmbată la Universitate: „Să înceapă antrenamentul”

„Poate să înceapă de acum, să îşi facă antrenament, el e ca mine, înainte nu exista masă fără un pahar, două de vin, am stat două luni acolo, nu prea m-am atins de alcool, acum iau câte un păhăruţ mai mic, mai mare, în fiecare zi măresc doza ca să ajung la forma la care eram înainte să ajung în Arabia Saudită”, a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

Mircea Rednic are puterea să glumească deşi Dinamo se află într-o situaţie dificilă după primele 12 etape ale sezonului şi spune că e gata să intre în negocieri şi cu jucători inabordabili, precum Lionel Messi, Paul Pogba şi Cristiano Ronaldo, doar pentru a reuşi să aducă echipa pe linia de plutire. 

„Avem nevoie de o victorie şi sper ca luni să o obţinem. Sunt în stare de orice, şi cu Messi am vorbit, şi cu Pogba, şi cu Ronaldo, cu oricine vorbesc!”, spune Rednic.

„El mai mult ca sigur va veni, dacă are probleme acolo!” 

Redevenind serios, Rednic a precizat că e gata să-i facă o ofertă croatuli Ante Puljic, care a jucat la Dinamo în sezonul 2015-2016, sub formă de împrumut.

Condiţia e însă ca formaţia saudită Al-Faisaly să fie dispusă să se despartă de fundaşul central de 30 de ani.

„Dacă (n.r. Puljic) are probleme acolo, mai mult ca sigur va veni aici. Vedem în iarnă. Problema e ca acum să pot să aduc doi, trei, patru, cinci, şase jucători. Glumesc. Cam lungă lista voastră. Îi dau pe toţi afară şi cu cine mai joc? Joc eu, Johnny, Mihăescu”, a declarat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.