Mircea Rednic revine la Dinamo. Gigi Becali e ironic: „Gata, Dică, ai scăpat!”

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo. Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly. "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare".

13 oct. 2018, 07:56
Mircea Rednic revine la Dinamo. Gigi Becali e ironic: „Gata, Dică, ai scăpat!”

Gigi Becali a glumit în această dimineață pe seama revenirii lui Rednic, mai ales că despre dinamovist se zvonea că ar putea să-i ia locul lui Dică la FCSB.

„Bine că s-a rezolvat și nu-l mai dau afară pe Dică (amuzat). Că tot vorbeau toți că vine Rednic la Steaua. De 10 ani eu nu vorbesc cu Rednic. Ce treabă să am eu cu el?

Rednic e un om serios, dar eu mă bucur că a scăpat Dică de niște minciuni. A scăpat de o presiune! Nu l-am vrut niciodată pe Rednic la Steaua.

N-are Rednic ce să facă acum la Dinamo! Ce să facă?”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

După revenirea lui Mircea Rednic, oficialii clubului dinamovist i-au oferit lui Claudiu Niculescu postul de director general, însă, „Lunetistul” a refuzat oferta şi a preferat să se despartă de alb-roşii. 

Mircea Rednic, ultima oară la Al Faysaly, a ajuns la o înţelegere pentru revenirea în „Ştefan cel Mare”. „Puriul” a semnat un contract pe două sezoane în ceea ce urmează să fie al patrulea mandat pe banca dinamoviştilor. Mircea Rednic, în vârstă de 56 de ani, a antrenat-o pe Dinamo în 2006-2007, atunci când dinamoviştii au cucerit ultimul campionat, în 2008-2009 şi în 2015-2016.

Claudiu Niculescu a fost numit în funcţia de antrenor principal pe 23 septembrie şi a condus echipa doar trei meciuri, perioadă în care a înregistrat o victorie (3-1 cu Dacia Unirea Brăila, în Cupa României), un egal (0-0 cu Sepsi, în campionat) şi o înfrângere (0-2 cu FC Botoşani, tot în Liga 1).