Mircea Sandu L-A DESFIINŢAT pe Anghel Iordănescu. „A fost un trădător!”

Mircea Sandu a comentat decizia lui Anghel Iordănescu de a colabora cu actuala conducere a FRF și să plece din tabăra lui Gică Popescu.

15 nov. 2016, 16:15
Mircea Sandu L-A DESFIINŢAT pe Anghel Iordănescu. „A fost un trădător!”

Mircea Sandu l-a atacat dur pe Anghel Iordănescu la Dolce Sport, acuzându-l de trădare.

„N-am mai vorbit cu Puiu de foarte mult timp. Nici nu mă încântă pentru că pur și simplu n-a dat dovadă de camaderie. Pentru că noi suntem din 1970 împreună în fotbal, iar dacă facem socoteală sunt 46 de ani. Ar fi trebui să fie mai apropiat de noi decât de ei. De noi în sensul a jucătorilor de fotbal și mai puțin politic, chiar dacă a intrat în politică. El a trădat! A trădat pentru că era în echipa lui Gică Popescu și s-a dus cu ăștia. El trebuia să se retragă definitiv când a văzut că Gică Popescu nu mai candidează”, a spus Mircea Sandu.

Fostul șef al FRF a vorbit și despre legăturile lui Iordănescu cu omul politic Gabriel Oprea: „El are o prietenie cu Gabi Oprea, nimic de spus, foarte bine, dar din punctul ăsta de vedere el ar fi trebuie să fie un luptător. Sunt convins că Gabi Oprea i-a spus să rămână pe baricade. Sunt convins și e normal. Te califici, crește cota partidului! Eu nu îi iubesc deloc pe politicieni, ca nici pe milițienii de pe vremuri. Nici armata nu mi-a plăcut. Eu am stat departe de politică deși mi s-a propus de foarte multe ori. N-am intrat în niciun grup de politiceni, de partide”.

Despre secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, cel care ar avea o influență masivă în conducerea Federației, Sandu a precizat: „Bodescu a avut o influență. Doi au fost, doi păpușari și o păpușă! El cu încă unu au fost păpușarii și ăsta era păpușa”.