Mireasă bătută la nuntă din cauza bijuteriilor

Douăsprezece persoane, inclusiv mireasa, au fost implicate într-o adevărată "bătălie" de nuntă, ceremonie ce a avut loc în Turcia, în provincia Samsun de la Marea Neagră.

23 oct. 2017, 16:45
Mireasă bătută la nuntă din cauza bijuteriilor

Nuntă cu bătaie generală  în Turcia, unde nuntaşii s-au încăierat şi au bătut mireasa din cauza bijuteriilor pe care ea le purta.

Bilgin Akhan şi  Duru Akhan se logodiseră cu cinci zile înainte de nuntă. Dar mirii nu au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, ci, mai degrabă, de o încăierare ca-n Vestul sălbatic. Cele două familii ale mirilor s-au luat la bătaie după ce  s-a descoperit că familia miresei a luat toate bijuteriile oferite de mire alesei sale în timpul ceremoniei.

Mirele şi mireasa lui, precum şi 11 nuntaşi din ambele familii au fost răniţi.

În urma incidentului, mireasa a ajuns la spital, împreună cu nuntaşii răniţi şi ei în încăierare. Mai mulţi nuntaşi au ajuns, de asemenea, la spital, fiind răniţi, informează hurriyetdailynews.com.

Poliţia a arestat o parte din nuntaşii violenţi.

Mirele le-a acuzat pe rudele miresei pentru scandal, spunând că incidentul ar fi fost provocat de faptul că familia şi rudele miresei ar fi înţeles greşit să păstreze bijuteriile oferite de mire viitoarei sale soţii. Akhan a acuzat familia miresei de „fraudă” şi a spus că va cere divorţulde aceasta, dar numai „după ce îşi va primi înapoi banii şi bijuteriile”. Mirele a mai spus că o cunoscuse pe viitoarea lui soţie cu numai 20 de zile în urmă, prin intermediul unora dintre rudele lui.