Mireasa minoră a revenit la domiciliul conjugal. GALERIE FOTO

Dupa ce a revenit la sentimente mai bune fata de fostul ei sot, Courtney Stodden a fost in centrul atentiei la o petrecere de la Hollywood la care a participat alaturi de Doug Hutchison.

RomaniaTV.net
20 sept. 2014, 20:00

Chiar daca ii despart 34 de ani, iar la sfarsitul anului trecut au divortat dupa o casnicie de aproape trei ani, mireasa minora si celebrul actor au bifat prima iesire impreuna dupa ce s-au impacat.

Asa cum era de asteptat, tanara de 20 de ani a purtat din nou o tinuta provocatoare, fiind cunoscuta pentru aparitiile sexy si foarte curajoase pe care le are, mai ales dupa ce si-a facut o operatie de marire a sanilor, scrie perfecte.ro.

Astfel, Courtney Stodden a purtat o pereche de blugi si un top rosu care semana mai degraba cu o bucata de material in forma de triunghi care cu greu ii acoperea bustul impresionant, spatele fiind complet gol.

Cu parul blond lasat desfacut, buzele de un rosu aprins si o pereche de sandale cu toc imens in picioare, fosta sotie a lui Doug Hutchison a reprezentat punctul de atractie al evenimentului.

Courtney Stodden a ajuns in atentia publicului dupa ce s-a maritat cu actorul de 54 de ani acum patru ani, pe cand ea avea doar 16 ani.