Mireasa pe care pilotul băut a vrut să o urce în avion: Puteam fi moartă! VIDEO

"Puteam fi moartă!" Asta a spus mireasa pe care pilotul băut a vrut să o urce în avion. Mărturisirea ei a fost auzită de un participant la bairamul de la Comana. Un material realizat în exclusivitate de România TV cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 10:04

Unul din martorii de la aerodromul din Comana povesteşte că în jurul orei 11 noaptea făcuse fripturi şi mici la grătar pentru a servi la petrecerea de nuntă, însă în curte nu mai era nimeni.

„Când mă uit, nu mai era nimeni! În toată curtea nu mai era nimeni! Cică:”A căzut un avion!”, a declarat martorul pentru România TV. El a mai precizat că mireasa ar fi spus „Bine că nu m-am suit în avion, că eram şi eu moartă!”.

Pilotul avionului prăbuşit în noaptea de sâmbătă spre duminică la Comana fusese invitat la o nuntă înainte de accident. Acesta s-a îmbătat şi intenţiona să fure mireasa cu avionul. Din fericire, mireasa l-a refuzat.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, sâmbătă noapte, în apropierea aerodromului Comanadin judeţul Giurgiu, pilotul aparatului de zbor, un bărbat de 51 de ani, fiind transportat cu răni grave la spital, unde a murit.