Mireasă pentru fiul meu: Cristi şi mama lui Elly şi-au spus VORBE GRELE la CONFRUNTAREA de după FUGĂ

Mireasă pentru fiul meu: S-a produs cel mai aşteptat moment al acestei perioade: Cristi şi mama lui Elly au stat faţă în faţă şi după multe replici dure au ajuns la concluzia că amândoi o iubesc pe Elly şi că îi vor binele indiferent de situaţie.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 14:40
Mireasă pentru fiul meu: Cristi şi mama lui Elly şi-au spus VORBE GRELE la CONFRUNTAREA de după FUGĂ

Mireasă pentru fiul meu: Doamna Andreea, mama lui Elly a avut ocazia să îşi confrunte fostul ginere. Stând faţă în faţă, cei doi nu au omis nimic din ce aveau să-şi spună şi au ajuns cât de cât la o înţelegere.

Dacă mama lui Elly i-a spus de nenumărate ori că acţiunile şi faptele lui Cristi au fost cele mai mari incoveniente în această situaţie, Cristi şi-a acceptat vina şi a recunoscut că a exagerat mereu cu comportamentul său. De asemenea, doamna Andreea l-a rugat pe Cristi să nu mai intre în casa „Mireasă pentru fiul meu”, deoarece îi va produce din nou un rău sufletesc fetei ei, scriu cei de la SpyNews.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Reacţii dure şi certuri violente după fuga lui Cristi

„Îmi doresc ca ei să-şi continue relaţia în afara competiţiei. Eu i-am spus că în urma greşelilor lui, am venit şi m-am dat cu părerea. Aici, în competiţie, ei nu-şi vor putea duce relaţia la bun sfârşit, pentru că aici vor exista tentaţii, iar eu nu voi putea să tac. Ori de câte ori el va greşi, eu voi apărea şi voi comenta. Aici, atâta timp cât văd şi văd prin ochi de mamă, eu nu pot să tac. Atunci, ei se vor certa şi nu vor avea o comunicare bună. Trebuie să mai lucreze la acest capitol.

El nu prea comunică şi preferă să tacă. Nu este bine să purtaţi încă verighetele, pentru că nu sunteţi încă căsătoriţi, nu sunt sfinţite la Biserică. Trebuia să vii şi să vorbeşti cu mine. Eu obişnuiesc să comunic cu copii mei. Mai bine aţi ieşi afară din competiţie şi v-aţi trăi relaţia, fără mama, fără tata. Nu se opune nimeni relaţiei voastre.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cristian a sărit gardul casei

Acolo, nu vă filmează nimeni. Asta e problema noastră, a părinţilor, că sunteţi filmaţi. Vreau ca Cristian să se gândească bine şi să nu mai intre în competiţie, să iasă şi Elly şi să-şi trăiască relaţia în afara casei. Tu trebuie să le spui susţinătorilor tăi să nu ne mai jignească. Eu o să-mi sprijin copilul meu. Ea va găsi mereu un sprijin în mine. Iar, dacă ea va alege să fie cu tine, eu voi alege la fel, pentru că Elly e copilul meu, iar eu îi voi fi mereu alături”, a declarat mama lui Elly.

„Nu doamna Andreea este motivul pentru care am sărit gardul. Mi-am cerut scuze pentru greşelile mele şi am spus că mă voi schimba. Am exagerat şi Elly a avut dreptate să se supere pe mine”, a spus ca un contra argument Cristi.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: O altă concurenţă AMENINŢĂ că va SĂRI gardul