Mireasă pentru fiul meu: Out din emisiune! Mirela Boureanu Vaida a luat decizia

Emanuel, unu dintre concurenţii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a alimentat un nou scandal major. Iar ca drept urmare, Mirela Boureanu Vaida l-a taxat dur pe tânăr, comparându-l cu un puşti de 13 ani şi spunându-i franc că încearcă să se eschiveze şi că nu îşi asumă răspunderea pentru faptele sale.

RomaniaTV.net
10 nov. 2015, 10:22
Mireasă pentru fiul meu: Out din emisiune! Mirela Boureanu Vaida a luat decizia

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Crezând că nu va fi văzut, Emanuel nu s-a putut abţine să nu le imite pe Emilia şi Liliana, care au povestit că au fost agresate fizic de foştii parteneri. Din păcate pentru tânăr, imaginile au fost făcute public, iar atunci când le-a vizionat şi el, tânărul a decis să plece din emisiune, exclamând că: „Credeţi că mă interesează pe mine emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”?”, informează SpyNews.ro.

Cu toate acestea, Emanuel nu a scăpat nici de vorbele prezentatoarei emisiunii, care au fost extrem de acide.

„Emanuel, nu cred că aceste reflexe sunt normale nici pentru un puşti de 13 ani. Te rog, atunci, să pleci de tot. Poţi să mergi acolo unde îţi sunt permise aceste figuri. El încearcă să se exchiveze şi asta eu nu pot să înţeleg de la un bărbat de 32 de ani. Modul sfidător din care plecaţi din platou se repetă în mod repetat. Voi veniţi în această emisiune şi vă asumaţi ceea ce spuneţi”, i-a spus Mirela Boureanu Vaida lui Emanuel.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Tudor, la un pas de a părăsi competiţia