Mireasă pentru fiul meu. TRĂDARE. Ce a găsit Petru ascuns în geanta Anei. Va rămâne marcat toată viaţa FOTO

Ana, de la "Mireasă pentru fiul meu", a trecut prin tot felul de stări la show-ul respectiv. Ea a încercat să aibă o relaţie cu Gabi, acuzat de violenţă, dar şi Cu Petru. Acesta din urmă a dat-o de gol, după ce i-a scotocit printre lucruri şi a găsit ceva ce nu i-a fost deloc pe plac.

30 mart. 2015, 13:39

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana şi Petru au încercat să formeze un cuplu în casa „Mireasă pentru fiul meu”, dar nu le-a ieşit, scrie spynews.ro. Ana a fost prinsă şi într-o poveste cu Gabi, un tânăr acuzat de violenţă.

Petru a fost întrebat despre relaţia cu Ana

Citeşte şi Mireasă pentru fiul meu: Cristi şi mama lui Elly şi-au spus VORBE GRELE la CONFRUNTAREA de după FUGĂ

„Nu a fost o greşeală, dar nici fericit nu am fost. Nu contează dacă am făcut-o sau nu fericită. Poate de aceea, de multe ori, încerc să o evit, pentru că îmi mai vine să o iau în braţe”, a declarat Petru.

El a dezvăluit că i-a umblat prin lucruri Anei şi a fost marcat de ceea ce a găsit. În albumul cu fotografii al Anei, Petru a dat peste poze în care aceasta apare în braţele lui Gabi.

„În albumul pe care noi doi l-am primit, tu tot ţii poze cu Gabi care te strânge în braţe. M-am uitat în album pentru că am vrut să mă uit la pozele noastre, aseară. E o cutiuţă şi în el este albumul. Am desfăcut un plic roşu în care erau poze cu Ana şi cu Gabi”, a mărturisit Petru.

Citeşte şi MIREASA PENTRU FIUL MEU: Reacţii dure şi certuri violente după fuga lui Cristi

„Au fost puse acolo înainte să plec acasă”, a explicat Ana.

„Mi-a venit pe moment să mă uit la album şi am văzut pozele alea şi nu mi-a căzut bine. Mi-e dor de ea. Simt nevoia să o ţin în braţe. Nu mai vreau nimic cu Ana, dar asta nu înseamnă că nu vreau să o ţin în braţe, să o sărut”, a mai spus Petru.