Mireasă pentru fiul meu: O altă concurenţă AMENINŢĂ că va SĂRI gardul

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Fiind implicată în cel mai recent scandal din casa "Mireasă pentru fiul meu", scandal menţinut de Lavinia şi doamna Maria, Lăurica a spus într-o ediţie recentă că nu mai poate suporta jignirile care îi sunt aduse, iar dacă totul va continua aceasta va sări gardul casei.

RomaniaTV.net
26 mart. 2015, 13:49
Mireasă pentru fiul meu: O altă concurenţă AMENINŢĂ că va SĂRI gardul

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Se pare că deşi fiul doamnei Maria o place pe Lăurica, mama acestuia nu este de acord cu decizia fiului ei şi nu ezită să îi demonstreze cu orice prilej că alegerea sa este una greşită pentru viaţa sa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cristian a sărit gardul casei

Totul a pornit de la jignirile doamnei Maria adresate Lăuricăi, care i-a spus acesteia că nu se aranjează şi nu se îngrijeşte, fapt ce îi displace total la viitoarea noră. Preferata doamnei Maria ar fi momentan, Lavinia, care o ascultă în tocmai. Când Lăurica a văzut materialul despre ea, aceasta a clacat, a izbucnit în lacrimi şi a mărturisit că şi-ar dori să sară gardul competiţiei.

„Femeia asta mă duce la disperare. Mă face să mă duc să sar gardul şi gata!”, a declarat Lăurica plângând în hohote, potrivit SpyNews.

Nicolae, fiul doamnei Maria a reacţionat imediat şi a început să îi ţină mamei sale diferite predici, la un moment dat, chiar şi certând-o, pentru lipsa de diplomaţie pe care a avut-o faţă de fata pe care el şi-o doreşte.

Citeşte şi  MIREASA PENTRU FIUL MEU: Reacţii dure şi certuri violente după fuga lui Cristi