MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Probleme cu sarcina: „Nu mi-a crescut burtica”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Andrei şi Cristina s-au iubit cu patimă, multe luni, în casa "Mireasă pentru fiul meu", iar în marea finală, cei doi au spus un "DA" hotărât în faţa ofiţerului stării civile. Acum, după ce au ieşit din competiţie par mai fericiţi ca niciodată.

17 aug. 2015, 08:55

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Cei doi formează un cuplu frumos, iar în urmă cu puţin timp, Cristina a mărturisit chiar la emisiunea „Star Matinal e pe val”, de la Antena Stars, că este însărcinată cu iubitul ei, Andrei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. A anunţat că e ÎNSĂRCINATĂ în două luni

Astăzi, cei doi îndrăgostiţi au fost invitaţi din nou în cadrul aceleiaşi emisiuni, iar blonda a făcut o declaraţie total neaşteptată despre sarcina ei.

„Nu mi-a mai crescut burtica. Noi ne mai certăm, dar am fost pasionali de la început,” a spus Cristina, de la „Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cristina, logodnica lui Andrei de la Mireasă pentru fiul meu, dăduse de înţeles, săptămâna trecută, că ar fi însărcinată în două luni.

După ce a susţinut asta preţ de câteva minute, Cristina a ţinut însă să lămurească situaţia şi a spus că a fost doar o glumă. „A fost o glumă. Nu sunt însărcinată. Mai încercăm până facem gemeni. Aşteptăm să facem şi cununia religioasă”, a spus fosta concurentă, la Antena Stars.

Citeşte şi  Miresă pentru fiul meu: Mirela Boureanu Vaida a făcut anunţul în direct

În altă ordine de idei, în urma voturilor telespectatorilor și ale concurenților, Carmen este eliminată din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”.