Mirel Palada a sesizat CNA că n-a fost apărat în emisiunea în pauza căreia s-a năpustit cu pumnii asupra senatorului USR, Goţiu

Mihai Goţiu, senatorul USR lovit de sociologul Mirel Palada în studioul unei televiziuni, a scris pe pagina sa de Facebook că Palada a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului că nu a fost apărat în emisiune de moderator. CNA a confirmat primirea unei sesizari.

03 oct. 2017, 09:36
Mirel Palada a sesizat CNA că n-a fost apărat în emisiunea în pauza căreia s-a năpustit cu pumnii asupra senatorului USR, Goţiu

„Palada şi-a dovedit iar ”bărbăţia”: (..) omul chiar a sesizat CNA pe motiv că n-a fost apărat (!) în emisiune. Cum ar veni, Palada e supărat că Nadia Ciurlin nu m-a întrerupt în momentele în care i-am atras de mai multe ori atenţia să nu mă mai întrerupă. Asta pentru că d-nul Palada s-a obişnuit să meargă doar la emisiuni în care moderatorii îi pun la punct pe invitaţii care îşi ”permit” să nu fie de acord cu el. (..) Acum aflu că Palada mi-a dat un pumn în gură de supărare că n-a făcut asta Nadia Ciurlin când l-am contrazis! Ăsta e ”marele bărbat” căruia îi ridică ode unii şi alţii? Pentru că m-au tot întrebat prieteni şi cunoscuţi, vă asigur că nu mi-am retras plângerea penală”, a scris Mihai Goţiu pe Facebook.

Şi moderatorul emisiunii la care Goţiu a fost lovit a comentat sesizarea înaintată de Mirel Palada către CNA.

„Asta e culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie. Nu apăr din principiu oameni violenţi, dar există dovada că l-am sunat în direct să se apere singur. Dacă nu dădea bir cu fugiţii, poate găsea vreun argument în apararea lui”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

„Zilele trecute, Palada a sesizat la CNA emisiunea de la B1 TV, pe motiv de moderatori și de gestionare a limbajului invitaților: moderatoarea a tolerat și chiar încurajat prin non-intervenție insultele.

Tot zilele trecute, Goțiu a sesizat și el la CNA una din emisiunile de la Antena 3, tot pe motiv de moderatori, privind felul în care aceștia au gestionat știrile despre el.

Sper din tot sufletul ca CNA să nu fie ca alții, pentru unii mumă, pentru alții ciumă, și să evalueze cu aceeași măsură ambele solicitări.

Radu Herjeu, sper să citiți ambele sesizări cu aceiași ochi și cu aceeași minte și să le evaluați prin prisma acelorași valori „, a scris şi Palada pe Facebook.

Radu Herjeu, membru al CNA, a confirmat că la sediul instituţiei a ajuns o sesizare a lui Mirel Palada. Reprezentanţii Consiliului nu au precizat care este conţinutul acesteia.

Pe 13 septembrie, senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat de către Mirel Palada, în pauza publicitară a unei emisiuni la B1 TV. Ulterior, parlamentarul a depus plângere pentru ultraj împotriva lui Palada.