Mirel Rădoi a dezvăluit ce clauză inedită are în contract. „A fost prima condiţie pe care am pus-o”

După plecarea surprinzătoare a lui Daniel Isăila, din luna august, la Al Hazem, în Arabia Saudită, oficialii FRF, printre care şi Mirel Rădoi, au căutat o variantă pentru ca, pe viitor, astfel de momente să nu mai aibă loc.

25 dec. 2018, 08:38
Mirel Rădoi a dezvăluit ce clauză inedită are în contract. „A fost prima condiţie pe care am pus-o”

Federalii au ajuns la concluzia că o clauza de reziliere introdusă în contractul selecţionerului naţionalei de tineret ar rezolva toate problemele şi s-ar evita despărţirile neaşteptate, aşa cum s-a întâmplat cu Daniel Isăilă, scrie telekomsport.ro. Cum, ulterior, a preluat România U21, Mirel Rădoi s-a ales şi el cu această clauză în contract.

Citeşte şi „România să trăiască, România să trăiască!”. Moment inedit, saudiţii i-au cântat lui Daniel Isăilă de Ziua Naţională VIDEO

„A fost prima condiţie pe care eu am pus-o, să existe o clauză indiferent. Asta a fost propusă imediat după ce a plecat Dani şi eu am zis din punctul meu de vedere trebuie să ne asigurăm că situaţii de genul ăsta, dacă se va întâmpla, să avem posibilitatea, ca în momentul în care X decide să plece, să dea o sumă de bani cu care noi să putem să angajăm pe unul la fel de bun ca el.

Era culmea ca o clauză pe care şi eu am propus-o să zic-La mine nu e valabilă. Am spus Nea Mihai, din punctul meu de vedere, când va trebui să negociem cu unul din antrenorii pe care eu, federaţia, dumneavoastră i-am ales, în momentul în care va începe şi va spune cât îmi daţi salariul, va fi primul tăiat de pe listă.

Înseamnă că el vine să îşi facă un CV, să vadă cât ia salariul şi mai puţin performanţele. O calificare la un Campionat European la echipa mare înseamnă 9 milioane de euro şi 300 de mii la noi, la tineret. (n.r. Ţi-ai pus primă de calificare?) Campania următoare.Sincer, nici nu ştiu dacă am avut în această campanie, trebuie să mă uit în contract. Trebuie să mă uit în contract. Pentru mine crezi că asta era important?” , a declarat Mirel Rădoi.