Mirel Rădoi: „În locul lui Dică aş fi plecat de la FCSB direct de la stadion, după meci”. De ce mai stă Dică la echipă

Jignirile pe care Gigi Becali i le-a adresat în ultima vreme pe Nicolae Dică nu l-au determinat pe acesta să plece, iar fostul antrenor al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, încearcă să înțeleagă care ar fi motivul pe care Dică rămâne totuşi la echipă.

30 oct. 2018, 12:12
Mirel Rădoi: „În locul lui Dică aş fi plecat de la FCSB direct de la stadion, după meci”. De ce mai stă Dică la echipă

Dică gestionează greu parteneriatul cu patronul. Greu. A avut atâția antrenori încât nu mai poate fi păcălit nici Gigi Becali. Dacă aș fi fost în locul lui Dică, aș fi plecat. Probabil că plecam direct de la stadion după meci, nu mai stăteam. Principalul motiv pentru care cred că rămâne este că e munca lui la mijloc„, a declarat Mirel Rădoi la ProX.

Mirel Rădoi a lucrat cu Gigi Becali, care îi este și naș, în 2016, însă a plecat de la FCSB după doar 13 meciuri, în care a adunat 3 victorii, 5 înfrângeri și 5 remize.

Şi dacă pun un cal antrenor câştig campionatul„, a fost afirmația făcută de Becali, care ar putea leza mai mulți antrenori, însă Dică nu și-a anunțat demisia.

FCSB este pe locul al doilea la finalul turului sezonului regulat, dar Gigi Becali este optimist și nu crede că Nicolae Dică va rata din nou titlul de campion, așa cum s-a întâmplat anul trecut.