MIRELA BOUREANU VAIDA, dezvăluiri despre relaţia cu soacra sa. „Am fost cel mai aproape de o depresie”

Mirela Boureanu Vaida a scris pe blogul ei despre depresia postnatală, vedeta mărturisind că nu a intrat în depresie postnatală, deşi a fost la un moment dat aproape de ea.

07 dec. 2016, 14:36
MIRELA BOUREANU VAIDA, dezvăluiri despre relaţia cu soacra sa. „Am fost cel mai aproape de o depresie”

„Vă spun sincer că nici nu am avut timp să intru în depresie… Motive aş fi avut o grămada! Au fost câteva tentative, dar care au eşuat în cele din urmă: ba plângeau copiii, amândoi în acelaşi timp, ori suna telefonul, ori se anunţa soacră-mea în vizită… Aici am fost cel mai aproape de o depresie. Vă daţi seama? Soacra la mine, doi copii mici şi un soţ plecat în delegaţii de luni până vineri. Glumesc! Soacră-mea e ca o bomboană amăruie. Şi, totuşi, bomboană. Dar şi aşa tot nu mi-a ieşit o depresie”, a scris Mirela Boureanu Vaida pe blogul ei, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Cum a apărut Mirela Boureanu Vaida la un târg de Crăciun! Toţi ochii au fost pe ea atunci când a urcat pe scenă

Mirela Boureanu Vaida şi-a făcut de curând blog, pentru a comunica mai bine cu fanii ei.

„Mi-am făcut blog!! E o altă cale de comunicare cu voi! Mai uşoară, mai familială, cu sfaturi, poveşti, experienţe zilnice! Şi, pentru că sunt la început, am nevoie de teme de discuţie! Ce-mi propuneţi? Despre ce vreţi să povestim? Aştept propunerile pe blog!!”, scria pe pagina ei de Facebook Mirela Boureanu Vaida, atunci când a anunţat că şi-a făcut blog.