Mirela Boureanu Vaida, în stare de şoc în emisiune. „Am fost diagnosticată cu cancer de col uterin”, a povestit prietena ei

Mirela Boureanu Vaida a primit o veste sfasietoare, in timpul emisiunii! Prietena ei, atat de bolnava incat si-a cumparat loc de veci: "Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin"

26 mai 2017, 15:05
Mirela Boureanu Vaida, în stare de şoc în emisiune. „Am fost diagnosticată cu cancer de col uterin”, a povestit prietena ei
Mirela Vaida a primit o veste extrem de trista, in direct, in timpul emisiunii pe care o prezinta. 
 
Geta State, prietena cu Mirela Vaida, a fost prezenta in emisiune si a povestit un moment extrem de trist din viata ei. In anul 2010 a  fost diagnosticata cu cancer de col uterin. In acele momente a simtit ca totul se va sfarsi si a decis sa-si cumpere si cavou.
 
Din fericire a mers la timp la doctor si au reusit sa-i salveze viata.  „Am suferit o intervenţie chirurgicală în 2010. Am fost diagnosticată cu cancer de col uterin. M-am mobilizat pentru mama şi familia mea pentru că eram singură. M-am mobilizat şi am urcat toţi paşii. S-a extirpat foarte foarte din timp. Dumnezeu şi mama mea m-au trimis la medic din timp. Nu a mai fost nevoie de chimioterapie”, a declarat Geta State, prietena Mirelei Vaida, intr-o emisiune TV.

Mirela Vaida a fost socata de poveste, insa se bucura ca acum este fericita alaturi de sotul ei.