Mirela Boureanu Vaida PLEACĂ de la „Mireasă pentru fiul meu”

Mirela Boureanu Vaida va deveni mămică peste câteva luni, motiv pentru care va fi nevoită să se retragă din emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" pe care o moderează pe Antena 1.

03 nov. 2014, 12:56
Mirela Boureanu Vaida PLEACĂ de la „Mireasă pentru fiul meu”

„Mă simt foarte bine. Sunt în cea mai frumoasă perioadă a sarcinii. Sunt în al doilea trimestru de sarcină, intru în luna a şasea. Nu simţi că ai vreo problemă, ci doar bucuria că în curând vei avea copilul în braţe. Nu m-am panicat. M-am păstrat calmă. Am avut anumite stări de disconfort, dar m-am luat cu munca şi am uitat. De când sunt însărcinată nu mai merg la sală, nici la echitaţie. Trebuie să mă mai stăpânesc. Activităţile acestea care însemnau multă viteză, multă implicare fizică nu mai sunt recomandate acum. Am avut pofte. Mi-au plăcut mult produsele de patiserie. Acum nu mai ţin cont de program şi de diete, însă nu fac excese”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, potrivit spynews.ro.

Cu toate că se va retrage o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a aduce pe lume copilaşul pe care l-a dorit atât, Mirela Boureanu Vaida le-a promis telespectatorilor că se va întoarce repede pe platourile de filmare.

„Emisiunea nu se va opri. În viaţă mai ai momente în care trebuie să te retragi puţin, dar show-ul nu se va opri. Colegii şi producătorii mei vor găsi cea mai bună soluţie, iar eu, de acasă, cu bebele în căruţ vă voi urmări. Eu mă întorc cât pot de repede”, a adăugat Mirela Boureanu Vaida.

CITEŞTE ŞI Momente de groază pentru Mirela Boureanu Vaida. Prezentatoarea însărcinată este disperată: Sunt într-o stare..