Mirela Boureanu Vaida s-a dat de gol. Când pleacă de la Mireasa pentru Fiul Meu

Vestea că Mirela Boureanu Vaida este din nou însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fanii sunt extrem de încântați. În scurt timp, însă, prezentatoarea TV va fi înlocuită la "Mireasă pentru fiul meu".

08 feb. 2016, 12:57
Mirela Boureanu Vaida s-a dat de gol. Când pleacă de la Mireasa pentru Fiul Meu

Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit că fiica ei care împlinește zilele următoare un an va mai avea un frățior sau o surioară, fără să spună, însă, în câte luni este însărcinată.

În emisiunea de astăzi, Mirela Boureanu Vaida s-a dat de gol în fața concurenților și a dezvăluit când va pleca în concediu maternal. „Nu mă interesează. Te-am întrebat eu ce vrei? Până în august. Cum nu ai zis tu nimic până acum. Prin iulie când te-oi întreba eu să zici, dacă voi mai fi eu. De-aia îți spun, că prin iulie nu o să mai fiu aici”, a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida la începutul emisiunii, potrivit spynews.ro, atunci când a vorbit cu Cristina, una dintre concurentele care vrea să plece cât mai curând din competiție, deoarece crede că nu își va găsi sufletul pereche acolo.

Rămâne de văzut cine îi va lua locul, deoarece Andreea Mantea a plecat la Kanal D. Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru prima oară la finalul lunii februarie 2015, atunci când a adus pe lume o fetiţă, pe nume Carla.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida părăseşte din nou emisiunea. Este însărcinată din nou