Mirela Boureanu Vaida şi-a făcut blog! Primul text este dedicat fanilor săi: „Nu v-am uitat!”

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu! s-a decis să-şi facă blog. Primul text l-a dedicat fanilor ei, cărora le-a mulțumit pentru miile de mesaje pe care le-a primit de când a intrat în concediul de maternitate. Vedeta doreşte ca prin intermediul blogului să țină legătura cu admiratorii ei şi să îi ajute cu sfaturi şi experienţe, potrivite problemelor lor.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 09:56
Mirela Boureanu Vaida şi-a făcut blog! Primul text este dedicat fanilor săi: „Nu v-am uitat!”

În textul intitulat „Bine v-am regăsit, dragii mei!”, Mirela Boureanu Vaida le-a mulțumit admiratorilor ei pentru susținere. Lansarea oficială a blogului a avut loc pe contul de Facebook al fostei prezentatoare, care ulterior a atras mii de aprecieri şi sute de urări de încurajare şi felicitare.

„Simt ca inghit in sec și mi se usuca gatul… Este acea emotie a intalnirii virtuale cu mii de oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, dar pe care i-am simitit atat de aproape, zi de zi, an de an… Sunteți parte din viata mea și, vă spun cu sinceritate: nu am crezut că voi primi atâtea mii de mesaje de când am intrat în concediul de crestere a copiilor.

De aceea m-am gândit că ar fi potrivit să-mi fac un blog unde să-mi aștern gândurile, sentimentele, dorintele, frustrarile, implinirire și angoasele și, mai ales, unde sa comunic cu voi, prietenii mei necondiționat! Să nu credeți nicio secunda că v-am uitat, dar Carla și Vladimir ma solicita ata de mult încat nici nu stiu sigur in ce zi a saptamanii mă aflu. Vreau să vă cunosc, să ma asez pe canapea, dupa o zi epuizanta de treburi, griji si alergaturi, si sa vorbim”, a scris vedeta în prima parte a textului.

Citeşte şi  CHEFI LA CUTITE: Cum se descurcă vedetele la cratiţă