BOMBĂ: Mirela Stelea S-A IUBIT cu Gică Popescu. DETALII INCREDIBILE

Dezvaluiri bomba din viata Mirelei Stelea, care tocmai si-a anuntat divortul de Bogdan Stelea. Creatoarea de moda a trait o poveste de dragoste cu Gica Popescu, cu putin timp inainte ca "Baciul" sa o cunoasca pe actuala sa sotie, Luminita.

16 apr. 2014, 06:03
BOMBĂ: Mirela Stelea S-A IUBIT cu Gică Popescu. DETALII INCREDIBILE

Mirela Stelea l-a cunoscut pe Gica Popescu pe vremea cand acesta juca la FC Barcelona si era unul dintre cei mai curtati barbati din Romania. De altfel, in revista VIP din urma cu ani, idila celor doi a fost relatata cu litere de o schioapa, insa nici unul dintre ei nu a vrut sa o recunoasca, scrie WOWbiz.ro.

ADEVĂRATUL MOTIV pentru care BOGDAN STELEA divorţează A DOUA OARĂ

Mirela l-ar fi cucerit pe Popescu intr-o vacanta a acestuia in Romania. Dupa cateva intalniri amoroase, iubirea, desi intensa, nu a avut si un final fericit, poate si pentru ca ea locuia in Romania, iar el juca in Spania. Astfel ca, de comun acord, au decis ca fiecare sa mearga pe un alt drum si sa isi intalneasca perechea potrivita.

Soţia lui Bogdan Stelea s-a mutat SINGURĂ. Vezi unde şi-a găsit REFUGIUL frumoasa Mirela

Popescu a cunoscut-o la scurt timp pe Luminita, sora sotiri lui Gica Hagi, care i-a si devenit sotie, in timp ce Mirela s-a cuplat cu un alt component al Generatiei de Aur, Bogdan Stelea.