Mirela Vaida, SECRETUL din TRECUT. „V-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”

Mirela Vaida, noua gazdă de la "Acees Direct", are poveşti picante din trecut pe care a început să le spună telespectatorilor săi.

14 apr. 2017, 08:32
Mirela Vaida, SECRETUL din TRECUT. „V-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”

Mirela Vaida a dezvăluit în ediţia de joi, 13 aprilie, un moment pe care l-a petrecut cu Anca Ţurcaşiu, şi care, la momentul respectiv, a băgat-o în sperieţi.

Mirela Boureanu Vaida, decizie INCREDIBILĂ anunţată în direct. „De luni voi schimba totul. Cu orice risc”

„Acum vreo 7 ani, eu eram foarte obosită, pentru că avusesem premiera cu specacolul Rebecca pentru care eu muncisem foarte mult (…) După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii. La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice Bună ziua, Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?…Zic Ce am făcut? Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă„, a povestit Mirela Vaida la „Acces Direct”.