Miron Cozma, implicat într-un scandal la Ploieşti

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a fost implicat, marți, într-un scandal la Ploiești, când a intenționat să protesteze referitor la poluare în fața unei rafinării, iar mai mulți cetățeni l-au acuzat că are anumite interese.

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 21:06
Miron Cozma, implicat într-un scandal la Ploieşti

Miron Cozma a venit la Ploiești în calitate de vicepreședinte al unei asociații, pentru a participa la un protest în fața fostei rafinării Astra, acțiunea fiind anunțată de către un cetățean din zonă care reclama faptul că o societate care activează pe platforma industrială a rafinăriei ar deversa hidrocarburi și deșeuri radioactive direct în sol.

Cozma a declarat că respectiva societate desfășoară o activitate care produce poluare, el spunând că pe platforma industrială se spală vagoane de uraniu.

Un reprezentant al comunității locale a intervenit în acel moment, acuzându-l pe Miron Cozma de minciună și de anumite interese.

Între cei doi a urmat un schimb de replici în care s-au implicat și alți membri ai comunității formate în majoritate din romi, la fața locului fiind și jandarmi.

În acest context, acțiunea de protest împotriva poluării nu a mai avut loc.