Miron Cozma, ofertat să revină în FOTBAL. Îl vor două echipe de TRADIŢIE

Miron Cozma, fostul lider al minerilor şi fost conducător la Jiul Petroşani, a dezvăluit că a primit recent două oferte de a reveni în fotbal.

01 oct. 2014, 06:40
Miron Cozma, ofertat să revină în FOTBAL. Îl vor două echipe de TRADIŢIE

„Oferte am avut, si de la FC Maramures si de la Rapid, din randul suporterilor actionari. Dar, din pacate, nu am nici banii necesari pentru a ma implica in fotbal si nici timp sa fac acest lucru”, a declarat Miron Cozma pentru WOWbiz.ro.

Miron Cozma şi-a amintiti un episod interesant de pe vremea când se ocupa de Jiul.

„Abia promovasem cu Jiul si ne-am si instalat in fruntea clasamentului. Imi propusesem ca toate meciurile sa le jucam cinstit, fara aranjamente. (…) La un moment dat am avut o intalnire cu Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, care m-au luat tare. M-au intrebat intr-un mod ironic daca mi-am propus sa castig campionatul. Discutia a fost una aprinsa, s-a lasat cu injuraturi. Eu l-am intrebat pe Sandu: Da’ ce, ma, e campionatul lui taica-tau? Imi aduc aminte ca am aruncat dupa Mircea Sandu cu niste doze pline cu bere, injurandu-l. (…) Ulterior, intr-o emisiune de televiziune, Traian Tomescu a facut o afirmatie la adresa mea, ramasa celebra: Miroane, se strange latul! Omul avea niste informatii care, ulterior, s-au dovedit a fi reale. A fost ca un avertisment la adresa mea”, a spus Miron Cozma.