Mişcarea România Împreună a lansat un site pentru a combate ştirile false şi zvonurile despre această formaţiune

Mişcarea România Împreună (RO+), fondată de fostul premier Dacian Cioloş, a lansat un site cu informaţii şi opinii al cărui scop este combaterea "ştirilor false" şi a zvonurilor apărute despre această formaţiune politică.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 13:44
Mişcarea România Împreună a lansat un site pentru a combate ştirile false şi zvonurile despre această formaţiune

„În contextul în care manipularea a atins cote îngrijorătoare, iar coaliţia de guvernare controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile şi publicaţiile româneşti, considerăm că un site de ştiri asumat de mişcarea noastră politică este necesar pentru a combate ştirile false sau zvonurile în cascadă despre noi. În spiritul transparenţei şi onestităţii care ne caracterizează toate acţiunile vă spunem din start că acesta este un site al Mişcării România Împreună (RO+). Nu ne ascundem, nu inducem pe nimeni în eroare”, se arată într-un anunţ publicat pe pagina de Facebook a Mişcării România Împreună.

Potrivit sursei citate, site-ul www.impreunapentruromania.ro va pune în context şi alte informaţii relevante pentru cetăţeni.

„Acesta va fi locul în care puteţi să aflaţi cam tot ce facem, unde ne putem întâlni în ţară, la ce emisiuni ne vedeţi şi auziţi. Site-ul nu va reflecta doar viaţa RO+ şi a membrilor fondatori, ci va pune în context informaţii din ţară şi din lume relevante pentru cetăţenii acestei ţări – fie ei susţinători sau nu ai Mişcării România Împreună – dar şi din Comunităţile Locale din Platforma România 100 care reflectă tot ce facem civic de peste un an în aproape 100 de locuri în România”, se mai arată în anunţul citat.