Misiune dificilă de salvare în Mehedinţi. Pompierii au intrat pe geamul unei femei aflată în comă VIDEO

Pompierii din Drobeta Turnu-Severin au avut de îndeplinit o misiune dificilă de salvare. Ei au intrat pe geamul unei femei care locuieşte la etajul trei al unui bloc şi pe care rudele o credeau moartă. Femeia a fost găsită în comă, însă medicii au reuşit s-o repună pe picioare, informează România TV.

25 nov. 2015, 12:56
Misiune dificilă de salvare în Mehedinţi. Pompierii au intrat pe geamul unei femei aflată în comă VIDEO

Femeia de 60 de ani locuieşte singură. Un nepot a mers în vizită, însă a bătut în zadar la uşă. Femeia nu i-a răspuns. Omul şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva rău şi a sunat la 112.

În scurt timp, pompierii au venit cu o autospecială cu scară, au intrat în apartamentul de la etajul trei pe geamul de la balcon şi au găsit-o pe femeie inconştientă în pat.

Am pătruns în apartamentul persoanei şi am găsit-o în pat, în dormitor. Nu avea urme de violenţă, era conştientă„, a declarat Dan Răducan, ISU Mehedinți.

Medicii de la ambulanţă şi-au dat seama că femeia este într-o comă diabetică şi avea glicemia foarte scăzută. Dacă nu ar fi intervenit la timp, femeia îşi putea pierde viaţa.

Orice comă hipoglicemică este un pericol. Dacă nu se intervine la timp, poate să ducă la decesul pacientului. Dânsa a avut noroc că a vut o comă hipoglicemică de gradul 2, nu avansată de gradul 3 sau 4 şi de aceea echipajul a putut să o trateze„, a precizat Eliodor Mihuţ, medic Ambulanţă Mehedinţi.

Femeia şi-a revenit imediat ce i-a fost administrat tratamentul şi nu a mai fost nevoie să fie transportată la spital.

Citeşte şi INTERVENŢIE DIFICILĂ în munţi pentru o femeie bolnavă