Răsturnare de situaţie în cazul militarului NATO găsit mutilat într-un bar din Cluj

Militarul NATO a fost găsit mutilat în baia fetelor dintr-un club în Cluj-Napoca. Soldatul, de origine portugheză, a fost găsit cu faţa însângerată, cu mai mulți dinți lipsă şi neputând să vorbească. În urma unei anchete interne s-a stabilit că pilotul de F16 s-a dat singur cu capul de pereţi, iar şefii lui l-au trimis de urgenţă acasă, informează România TV.

RomaniaTV.net
26 mai 2015, 14:44
Răsturnare de situaţie în cazul militarului NATO găsit mutilat într-un bar din Cluj

Militarul NATO este pilot de F16 şi avea misiunea de a-i instrui pe piloţii români să piloteze acest tip de avion care va intra în dotarea Aviaţiei Militare Române în 2016. După cea  băut o noapte întreagă într-un bar din Cluj Napoca, el s-a automutilat, fiind găsit în stare de inconştienţă, pe jos, în toaleta femeilor.

Citeşte şi Caz şocant într-un club din Cluj-Napoca: Un soldat NATO, găsit mutilat în baia fetelor

El a fost transportat de urgență la Clinica de Boli Maxilo Faciale cu fractură de piramidă nazală și dublă fractură de incisivi superiori, dar a plecat rapid semnând pentru refuzul de acordare de îngrijiri medicale.
 
Marţi, după ce pilotul de 36 de ani, a fost externat, el a fost trimis în acasă, în Portugalia, de şefii săi, considerând că acesta s-a făcut de ruşine.