MISS HITLER 2014. Un concurs de frumuseţe în care se întrec tinerele „neo-naziste” GALERIE FOTO

Cateva tinere care se declara neo-naziste s-au inscris in lupta pentru Miss Hitler 2014, concurs care, in mod oficial, este numit "Miss Ostland", cel mai probabil dupa teritoriul ocupat de nazisti in Europa de Est.

19 oct. 2014, 12:10

Astfel, potrivit unor cerinte publicate pe pagina hitler_public de pe Vkontakte, echivalentul rusesc al Facebook, tinerele trebuie sa respecte cateva aspecte, scrie ziare.com.

Citeşte şi Se caută CHIRIAŞI pentru casa lui Adolf HITLER

Concurentele trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: „1. Sa fii femeie. 2. Sa fii neonazista. 3. Sa fii o femeie neonazista. 4. Sa fii o femeie care uraste evreii. 4. Sa fii membru al grupului „Adolf Hitler” de pe Vkontakte. 4. Sa publici o poza neonazista sexy. 7. Sa faci alti neonazisti sa iti aprecieze poza. 8. Sa nu insulti pozele altor femei. Neonazistii sunt in multe feluri, dar nu rautaciosi pe retelele de socializare”.

In cateva zile, 14 tinere din Europa de Est si Rusia s-au inscris in concurs.

Citeşte şi Mango, în centrul unui imens scandal din cauza unei cămăşi cu imprimeu „nazist”

 Concurentele sunt, de asemenea, incurajate sa noteze sub pozele lor de ce iubesc si cinstesc cel de-al Treilea Reich al lui Adolf Hitler.

Haaretz noteaza ca fata care va castiga concursul va primi o bijuterie din partea companiei „Magic Workshop”, pe care vor fi embleme ale celui de-al Treilea Reich.