Mister în ancheta dublului asasinat de lângă Târgovişte, dezvăluiri despre adevăratul ucigaş VIDEO

La aproape o lună de la dubla crimă din Dâmboviţa circumstanţele tragediei rămân neclare. Anchetatorii au arestat un principal suspect, însă pistele de lucru se înmulţesc. Bărbatul în curtea căruia presupusul ucigaş şi-a amenajat un atelier crede că adevăratul vinovat este denunţătorul, cel care l-a adus pe suspect în zonă cu maşina în ziua tragediei. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

14 nov. 2017, 14:54
Mister în ancheta dublului asasinat de lângă Târgovişte, dezvăluiri despre adevăratul ucigaş VIDEO

Doi bărbaţi au fost găsiţi în seara zilei de 27 octombrie împuşcaţi mortal pe un câmp din apropierea oraşului Târgovişte. Una dintre victime, Gheorghe Ifrim, era consilier local în comuna dâmboviţeană Răzvad. Celălalt bărbat găsit fără suflare, Ion Neagu, era angajatul lui Ifrim. Primul audiat a fost finul lui Ifrim, pe care consilierul îl sunase să-i spună că tocmai a prins pe cineva care bracona.

„Ştiu că şi-a sunat un prieten şi i-a spus: „băi, vezi că sunt nişte braconieri şi o să alerg după ei pentru că împuşcă porci mistreţi sau ceva de genul… nu cunosc prea multe detalii şi în acest timp prietenul lui a auzit împuşcături. Asta undeva la ora 13. Vă daţi seama că sunt şocată şi chiar nu pot să merg pe-acolo. De dimineaţă pe-acolo trebuia să trec să merg la serviciu, dar nu… nu am putut să…”, a spus Ionela Şerban, viceprimarul comunei Răzvad.

La o săptămână de la dubla crimă, anchetatorii au arestat un suspect, pe George Marin, un mecanic de 58 de ani din Târgovişte.

În poveste apare şi Sami, un individ misterios care l-a plimbat cu maşina pe presupusul criminal în acea zi. Spune că acesta din urmă voia să-i repare maşina şi i-a cerut să-l ducă la atelier. Susţine că l-a lăsat pe acesta la Nisipuri şi l-a luat după câteva ore, când l-a găsit total schimbat.

„Acasă, până la bloc, zic: „când vii să repari?” Zice: „băi, nu mâine, că e sărbătoare. Lăsăm de luni încolo, sau sâmbătă.” Când am ajuns în faţa blocului, a coborât, a luat rucsacul şi flexul în mână… Zice: „băi, dacă te-ntreabă cineva la Poliţie, să nu spui că m-ai lăsat aici!” Dar nu mi-a dat prin cap atunci să-l întreb: „băi, de ce? De ce?” Pe urmă, m-am „dobitocit”: „Stai, măi, aşa, că nu e… E groasă! Că ăia sunt doi morţi, acolo! Dacă el i-a „făcut?”
– Şi tu ai anunţat Poliţia? Tu ai sunat la 112?
– Nu. Am fost la anchetă iar luni. Atât de tâmpit am fost… şi zăpăcit de cap, că luni m-am dus de dimineaţă. Eu! Şi m-am dus la „judeţ” şi am dat declaraţie cum am făcut: „domnule, uite, l-am luat, ne-am dus la…Olteni, ne-am dus la Lucieni, am cumpărat un sac de cartofi şi unul de ceapă, de-acolo am plecat la Nisipuri.
– Dar el ce voia să vâneze acolo?
– Nu, a zis că repară bancul la atelier, că are sertarele… cornierele rupte şi nu mai ies din sertar. Eu aşa l-am lăsat acolo! Ce-a făcut el…”, spune barbatul.

Proprietarul curţii în care şi-a amenajat presupusul ucigaş atelierul se află la doar câteva sute de metri de locul în care au fost găsite cele două victime. Bărbatul, fost medic veterinar la DSV Dâmboviţa, îi cunoaşte bine atât pe acesta cât şi pe cel care l-a dus în ziua fatidică la Nisipuri cu maşina. Un apropiat al presupusului ucigaş dar şi al denunţătorului crede că adevăratul criminal este de fapt… denunţătorul! Bărbatul, în curtea căruia suspectul îşi amenajase un atelier auto, s-a destăinuit în exclusivitate unei echipe România TV.

„Ei erau prieteni buni, dar acum mi se pare că s-a aflat că George …cu doamna! Dacă el era plecat prin Germania? Mă gândesc: cumva, Sami, din răzbunare, să-i fi pus droguri, ceva, lui George de a făcut George lucrul ăsta? Ori a fost drogat, ori… mai e o părere…să nu acopere pe cineva! Să mai fi fost cu cineva şi să-l acopere!
– El a fost cu Sami! Să-l fi acoperit el pe Sami? Să fie Sami criminalul?
– Eu nu mă feresc de dumneavoastră! M-am întâlnit cu Sami întâmplător. Zice: „Băi Adriane, pe mine m-a scăpat camera lui Frişu!” Că a zis că a venit cu Mercedesul, cu dubiţa aia…
– El spune că l-a lăsat pe ăsta şi a fugit repede să ducă câinele şi el nu ştie altceva decât că l-a sunat insistent: „vino, băi, să mă iei!” Şi a venit, l-a luat şi a plecat!
– Da, dar zice că n-a mai venit cu dubiţa! A venit cu Skoda! Şi aici e iar un semn de întrebare!”, spune medicul pensionar.