MISTER TOTAL. Locuitorii unui sat au dispărut de pe faţa pământului. Poliţia nu are nicio explicaţie

Una dintre cele mai incredibile dispariţii din istoria omenirii este cea a unui sat întreg ai cărui locuitori aproape că s-au evaporat de pe faţa pământului. Oamenii legii nu au nici până astăzi o explicaţie deşi au trecut aproape 100 de ani de la acest caz uluitor.

20 mai 2014, 11:27
MISTER TOTAL. Locuitorii unui sat au dispărut de pe faţa pământului. Poliţia nu are nicio explicaţie

În noiembrie 1930, Joe Labelle, un negustor de blănuri canadian-francez, se îndrepta spre o aşezare a eschimosilor de pe tărâmul Lacului Anjikuni din nordul Canadei, scrie libertatea.ro. Acesta mergea destul de des în satul de 25 de suflete în care bărbaţii se îndeletniceau cu pescuitul. Când a ajuns în sat, bărbatul a constatat cu stupoare că aşezarea era pustie, dar hainele, uneltele, armele şi chiar hrana erau neatinse. Ba mai mult, Labelle a văzut un foc aprins deasupra căruia se rumenea o bucată de carne.

Citeşte şi Povestea FEMEII răpită şi apoi violată de EXTRATEREŞTRI: A trebuit să fac avort, dar am filmat nava VIDEO

„Am alergat din iglu in iglu bătând la fiecare uşă căutând cel mai mic semn de viata. Dar nu era nimic. Am simţit imediat că ceva nu merge bine. La vederea farfuriilor pe jumatate golite, am stiut că s-a întâmplat ceva în timp ce ei mancau. În fiecare cabana am găsit o armă rezemată de uşă. Nici un eschimos nu merge nicăieri fără arma sa. Cu oroare, am descoperit toţi câinii morţi, legaţi de copaci. Foarte aproape, în cimitir, pământul inghetat si dur fusese săpat si corpurile răpite. Am înţeles că acolo se petrecuse ceva terifiant. Acele persoane nu ar fi lăsat niciodată câinii să moară astfel…”, a declarat Joe Labelle la vremea respectivă.

Citeşte şi Posibilă BAZĂ MILITARĂ EXTRATERESTRĂ, descoperită în SIBERIA. Este atât de mare că nu poate fi măsurată

Imediat, Joe Labelle a anunţat autorităţile care au venit imediat la faţa locului. Ancheta a durat ani de zile, dar poliţia canadiană nu a dat nici până astăzi un răspuns elocvent şi au clasat dosarul la „mister neelucidat”.

Chiar dacă nu există nicio dovadă clară a dispariţiei celor 30 de oameni printre care bărbaţi, femei şi copii, multe voci spun că la mijloc ar fi vorba de o răpire extraterestră.