Mistere NEDESLUŞITE ale monştrilor din adâncuri: Povestea lui Ningen, creatura care a terifiat japonezii FOTO

Peste o treime din suprafaţa planetei este acoperită de apă. Acesta este şi motivul pentru care oceanele ascund mistere cutremurătoare şi au reuşit să sperie şi în acelaşi timp să atragă oamenii. Printre ciudatele creaturi ale adâncurilor se numără şi Ningen, un monstru lung de 20-30 de metri, cu chip uman şi braţe, care ar locui în apele Antarcticii. Japonezii sunt cei care l-au depistat pentru prima dată, iar guvernul nipon a ţinut ascunse multe informaţii cu privire la el.

13 nov. 2013, 10:14

De câţiva zeci de ani tot mai mulţi pescari japonezi spun că în apele Antarcticii există o creatură terifiantă, cu formă umanoidă, care apare doar noaptea şi care reuşeşte să înspăimânte. Acesta este şi motivul pentru care a fost numit Nigen, adică „om” în limba japoneză, potrivit Crpitidz.

Citeşte şi Dovada că monstrul din Loch Ness există: O nouă fotografie a creaturii bizare FOTO

Fiind surprins de tot mai multe vase de pescuit, echipe întregi de cercetători au început să cerceteze apariţiile sale bizare. Până în prezent există doar câteva fotografii, multe dintre ele nefiind foarte clare, şi se pare că Ningen are o culoare albă, o lungime de 20-30 de metri şi înotătoarele sale s-ar termina în degete, fiind asemănătoare cu mâinile oamenilor. Mai mult, există şi cazuri în care a fost descris ca o sirenă, având coadă.

Numeroase persoanele spun că l-au văzut de la distanţă, crezând că este o nouă specie de creatură marină, dar pe măsură ce s-au apropiat de el, monstrul a dispărut în apele îngheţate. Cu toate că majoritatea oamenilor cred că este vorba doar de o legendă urbană, există şi zvonuri potrivit cărora autorităţile japoneze, în frunte cu guvernul, cunosc adevărul, dar se feresc să ofere detalii despre acest subiect.

Citeşte şi O MONSTRUOZITATE MARINĂ a înghiţit MÂNA unui scafandru. Trei bărbaţi s-au chinuit să îl ajute VIDEO

Inedit este faptul că în tradiţia japoneză există mai multe detalii despre o creatură mitică subacvatică care avea o carapace asemănătoare unei ţestoase şi membre mult mai lungi, numită Yokai. În prezent, Ningen este asemuită foarte mult cu acel monstru, de unde provine şi frica japonezilor.

Chiar dacă există şi posibilitatea ca imaginile să fie trucate, din ce în ce mai multe detalii despre creatură apar zilnic şi ar putea fi vorba despre o nouă creatură marină necunoscută până în prezent.

Citeşte şi O creatură HIDOASĂ, descoperită pe o plajă din Spania. Turiştii au jurat că e din altă lume FOTO