Misterul CASEI BÂNTUITE: Experienţa care a dat FIORI RECI unei familii americane

O familie din statul american Ontario a trăit o experienţă fără precedent, chiar acasă la ea. Se auzeau zgomote ciudate în timpul nopţii, iar locatarii se temeau că locuinţa lor era bântuită.

28 aug. 2014, 11:08
Misterul CASEI BÂNTUITE: Experienţa care a dat FIORI RECI unei familii americane

Rachel Leck şi fiul ei, în vârstă de 10 ani, Xavier auzeau de mai bine de două săptămâni, în casa lor, zgomote ciudate, mai ales în timpul nopţii. Uneori, găseau câte un pahar sau vreun alt vas spart pe podeaua din bucătărie. Chiar şi o lampă cu gaz căzuse şi se făcuse praf.

Mama şi fiul ei au crezut că în casa lor se ascunde o fantomă. Începuseră chiar să se împace cu ideea de a coabita cu o entitate. Până într-o seară, când misterul zgomotelor ciudate a fost elucidat, scrie mirror.co.uk.

Citeşte şi PĂRINŢII sunt în STARE DE ŞOC. O şcoală din Bucureşti este bântuită de FANTOME

Rachel şi Xavier s-au dus în camera de zi să se uite la televizor, la un meci de baseball. În timp ce Xavier deschidea televizorul, Rachel se aşezase deja pe canapea. Habar nu avea că la mai puţin de un metru de ea se afla un şarpeA făcut-o atentă fiul ei, care se pregătea să se aşeze şi el pe canapea.

Citeşte şi Descoperire bizară făcută de o femeie într-o MAŞINĂ cumpărată SECOND HAND: Am urlat când am văzut FOTO

„Xavier s-a întors să se aşeze lângă mine, pe canapea, şi mi-a spus: Este un şarpe. Am sărit amândoi ţipând şi am fugit cât am putut de repede”, a povestit femeia. Cei doi au alertat şi vecinii şi au chemat în ajutor echipele speciale, care au prins pitonul şi l-au dus în captivitate, într-un loc sigur, de unde nu mai putea scăpa.