Misterul creaturii care a îngrozit un oraş întreg timp de 30 de ani a fost desluşit VIDEO

Misterul creaturii care a îngrozit familiile din Cornwall, Marea Britanie, timp de 30 de ani a fost în sfârşit desluşit după o investiţie uriaşă a autorităţilor. Cu toate acestea, răspunsul este surprinzător.

15 dec. 2014, 20:00

Cu toate că de-a lungul celor trei decenii de mister au existat numeroase supoziţii care susţineau că animalul care a îngrozit oamenii ar fi o puma, o panteră sau chiar un leopard negru scăpat de la vreo grădină zoologică, se pare că „Bestia din Bodmin Moor”, cum a fost numită, era doar o pisică sălbatică puţin mai mare decât una normală, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un turist chinez a fotografiat o CREATURĂ MISTERIOASĂ în nordul Beijing-ului FOTO

Începând cu anul 1995, autorităţile au deschis o anchetă prin care să desluşească misterul care învăluia această creatură ce a reuşit să panicheze locuitorii zonei respective. Chiar şi aşa, singurul lucru care a fost determinat a fost acela că nu este vorba de un animal exotic scăpat din captivitate.

Citeşte şi MISTER vechi de 20 de ani, rezolvat în 15 MINUTE de la postarea pe internet. Mesajul unei BUNICI pentru nepoţi

Într-un final, după o investigaţie ce a costat peste 80.000 de lire sterline, au fost analizate în profunzime imaginilie şi filmările cu creatura neagră. În urma acestor cercetări, s-a ajuns la concluzia că este vorba de o pisică sălbatică lungă de 30 de centimetri.