Misty rupe tăcerea şi face DECLARAŢII HALUCINANTE despre relaţia ei cu Keo: Ne-am cunoscut acum 7 ani

Misty, amanta lui Keo, a decis sa iasa in fata si sa spuna tot despre relatia ei cu iubitul Andreei Bălan.

02 sept. 2014, 10:35

S-a vorbit mult, ziarele mondene au scris tot felul de variante, dar acum a venit momentul adevarului. Misty a povestit in detaliu tot ce s-a intamplat de-a lungul anilor. Dezvaluirile au fost unele halucinante, avand in vedere ca toata lumea ar fi stiut ca sunt de un an impreuna, insa se pare ca ei aveau o relatie de aproximativ sapte ani.

„Relatia mea cu Keo a inceput in perioada cand eu eram balerina la o emisiune. Atunci ne-am cunoscut si am inceput sa vorbim. Eu cand l-am cunoscut pe el, Keo avea o relatie de un an si ceva cu Andreea. Un coleg de-al meu de trupa mi-a zis ca el mi-a cerut numarul de telefon. I l-am dat, m-a sunat si am iesit de cateva ori in oras. Ea era plecata in Mexic. Treaba asta a durat patru luni si lucrurile au inceput sa se schimbe, noi ne indragostisem. Stiu ca ea m-a sunat cand s-a intors din Mexic si mi-a zis ca a gasit niste mesaje catre mine in telefonul lui. Am negat tot, i-am zis ca am iesit de cateva ori, dar atat, ca sa stea linistita, ca nu e nimic. Eu l-am protejat. Mai tarziu mi-am schimbat numarul de telefon si am lasat totul in urma. Noi ne-am reintalnit dupa trei ani, mi-a zis ca s-a chinuit sa faca rost de numarul meu, ca era disperat sa ma caute si l-am crezut. Noi am fost prieteni pana acum doi ani, a fost totul la nivel de flirt, eu doream, dar stiam ca nu e bine ce fac si chestii de genul asta. Dupa un an mi-a cerut sa fiu doar a lui, dar el era cu Andreea. Atunci si eu am inceput sa am niste pretenetii. In perioada aia el a inceput sa dea mai multa importanta relatiei noastre. Mergeam in vacante, ma mutasem la el, dar erau multe momente cand el pleca brus, ca trebuia sa mai mearga si dincolo, la vila”, au fost dezvaluirile BOMBA facute de Misty la WOWbiz.

Misty a mărturisit că este chinuită de sentimentul de vină.

„În toata perioada asta m-am torturat cu sentimente de vina. Eu nu am vrut sa fac rau, eu m-am indragostit si am crezut ca si el s-a indragostit de mine. Am crezut asta pana acum putin timp. Andreea este o doamna, o fata desteapta si mereu a vorbit frumos despre mine, mai putin in ultima perioada. Declaratiile ei la tv si in ziare m-au facut sa ma simt si mai vinovata”, a mai spus ea.

Andreea Bălan a declarat, luni, că fostul iubit, Keo, vrea să se împace cu ea și că acesta ar fi avut o relație cu Misty doar de suprafaţă. Enervat la culme, cântăreţul i-a dat o replică acidă fostei iubite.

Vreau să înțeleagă odată pentru totdeuna toată lumea: nu sunt disperat să mă împac cu Andreea Bălan. Am încercat să mă împac cu ea acum ceva timp, dar nu am mers până la capăt deoarece nu am reușit să renunț la Alexandra (Misty). Recunosc că m-am îndrăgostit de Alexandra în timpul relației cu Andreea, iar marele meu regret este că nu i-am reunoscut acest lucru Andreei la momentul potrivit, evitând astfel acest scandal atât cât și răzbunarea ei.

Nu mă interesează ce relație are Andreea cu Michael, dar vreu să se înțeleagă că nu este preocuparea mea. După despărțirea de Andreea eu și Alexandra (Misty) am avut o relație serioasă și nu am considerat-o niciodată altfel decât că fiind iubită mea„, a spus declarat Keo pentru spynews.ro.

VEZI ŞI Andreea Bălan, HUIDUITĂ de public. Ea a urcat pe scenă într-un costum de la SEX SHOP

Când a auzit că fostul său iubit şi Misty au pus punct idilei lor, Andreea nu s-a arătat deloc surpinsă. Ba chiar, a fost acidă când a vorbit despre cei doi.

O relaţie clădită pe nefericirea altuia nu avea cum să reziste. Şi-a dat seama că eu am fost probabil femeia vieţii lui. Nu am considerat că e iubita lui, ci că e amanta lui. A fost backup-ul care i-a rămas. El îmi spune că îşi doreşte să ne împăcăm„, a declarat Andreea în emisiunea Acces Direct.