Miting în Piaţa Victoriei. Oprirea şi staţionarea vehiculelor în alveolele de pe Kiseleff, interzise

Brigada de Poliție Rutieră informează că începând de marți, de la ora 20,00, se interzice oprirea și staționarea vehiculelor în alveolele de pe șoseaua Kiseleff.

19 apr. 2016, 16:04
Miting în Piaţa Victoriei. Oprirea şi staţionarea vehiculelor în alveolele de pe Kiseleff, interzise

Miercuri, în Piața Victoriei, va avea loc un miting, între orele 11,00 — 14,00, în zona delimitată de prelungirea bd. Aviatorilor — șos. Kiseleff — breteaua RATB care face legătura între cele două artere menționate anterior.

Poliția le cere conducătorilor auto să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Federația pentru Apărarea Pădurilor organizează, miercuri, în Piața Victoriei, un miting de protest față de situația actuală a pădurilor din România. FAP are în componență membri ai Academiei Române, ai Academiei de Științe Agricole și Silvice, Societatea ‘Progresul Silvic’, Confederația Consilva, Asociația Proprietarilor de Păduri din România, Asociația Constructorilor Forestieri din România, Asociația Pensionarilor Silvici din România.

Citeşte şi SENS UNIC pe două străzi din Bucureşti