MIZERIE de nedescris la o creşă din Târgu-Jiu: Copiii stau în frig şi dorm pe saltele murdare VIDEO

Condiţii mizerabile la o creşă din centrul oraşului Târgu-Jiu. Copiii stau în frig, dorm pe saltele murdare care miros îngrozitor şi au acelaşi mobilier pe care l-au avut şi părinţii lor. Personalul grădiniţei susţine că a făcut, în zadar, solicitări către autorităţi pentru îmbunătăţirea condiţiilor. De cealaltă parte, reprezentanţii primăriei nu îşi amintesc să fi primit vreo sesizare. Autorităţile au început o anchetă internă.

10 oct. 2014, 06:09
MIZERIE de nedescris la o creşă din Târgu-Jiu: Copiii stau în frig şi dorm pe saltele murdare VIDEO

Deşi în creşe ar trebui să fie căldură, angajaţii de la creşa din centrul oraşului Târgu-Jiu fac economie. Mulţi copii au răcit, deşi există şi centrală, însă nimeni nu îi dă drumul, potrivit România TV. Cât despre mobilier şi saltelele pe care dorm micuţii, acestea nu au mai fost schimbate de zeci de ani.

Saltelele sunt neschimbate de 40 de ani. Am cerut schimbarea lor. S-au făcut referate”, a declarat Felicia Ionescu, administratorul căminului.

Vezi şi: VIDEO ŞOCANT: Copil legat cu bandă adezivă de pat, în timp ce se afla la grădiniţă

Deşi reprezentanţii grădiniţei susţin că au făcut nenumărate sesizări către autorităţi, se pare că la primărie nu a ajuns niciuna. „Personal, nu ştiu de referate care să fi sosit la primărie pentru a solicita înnoirea mobilierului sau a componentelor de mobilier. Vom face o anchetă internă„, a declarat viceprimarul din Târgu-Jiu, Aurel Popescu.

Pentru că mulţi copii s-au îmbolnăvit, părinţii i-au retras de la creşă până se vor însănătoşi.

CITEŞTE ŞI: Scandal URIAŞ la GRĂDINIŢĂ. O educatoare a intrat în greva foamei VIDEO