MM Stoica, atac la CFR Cluj: „Cea mai urâtă înfrângere din istoria fotbalului românesc. Nu Nentori, nu altele”

Derby-ul dintre FCSB și CFR a început deja. Mihai Stoica a făcut-o praf pe campioana României. Directorul sportiv susține că dubla înfrângere cu Dudelange din play-off-ul Europa League este cel mai rușinos rezultat al fotbalului românesc.

18 dec. 2018, 21:05
MM Stoica, atac la CFR Cluj: „Cea mai urâtă înfrângere din istoria fotbalului românesc. Nu Nentori, nu altele”

Îmi rămâne doar eliminarea campioanei României în fața lui Dudelange. Atunci n-am vorbit, pentru că nu văzusem meciurile, dar am văzut mai apoi rezultatele pe care Dudelange nu le-a făcut în Europa League. Cred că CFR ar trebui să vorbească mai puțin, pentru că a fost cea mai urâtă înfrângere din istoria fotbalului românesc. Nu 17 Nentori, nu altele.

La un moment dat era 5-0 pentru echipa din Luxemburg! Cea mai mare umilință pentru campioana României. De ce? Pentru că acolo nu mai sunt arbitrii„, a spus Mihai Stoica, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

CFR Cluj a suferit două înfrângeri în play-off-ul Europa League, în fața lui Dudelange. În Luxemburg, ardelenii au pierdut cu 2-0. În Gruia, oaspeții au condus cu 3-0, dar, pe final feroviarii au avut o mică revenire de orgoliu, stabilind scorul final, 2-3.