Mmmm, delicios! Trei măşti de ten cu ZAHĂR

Ştim că îţi doreşti un ten perfect şi pentru asta îţi venim din nou în ajutor cu câteva sugestii simple de aplicat acasă. Aşa cum te-am obişnuit deja, nu trebuie să cauţi prea departe ca să găseşti ingredientele ideale pentru o mască de ten hidratantă şi hrănitoare. Vei descoperi că ai totul la îndemână – în cămara sau în dulapul de bucătarie – pentru o ingrijire naturală şi sănătoasă a pielii.

10 sept. 2013, 20:27
Mmmm, delicios! Trei măşti de ten cu ZAHĂR

Poate ca nu stiai asta, dar zaharul e un element care se preteaza foarte bine la ingrijirea tenului. Textura sa il face ideal pentru mastile abrazive, astfel incat poate fi utilizat la indepartarea celulelor de piele moarta, conferindu-i un aspect proaspat si curat.

Iata cateva retete pentru masti de ten care exfoliaza pielea.

Zahar si apa

Aceasta masca este ideala pentru ten uscat si aspru. Ai nevoie de 2 linguri de zahar (daca e posibil, alege zahar organic) si 3 linguri de apa calda. Amesteca bine ingredientele intr-un bol, pana cand se topeste zaharul – trebuie sa fie complet dizolvat, pentru ca altfel poate cauza leziuni microscopice la nivelul pielii. Dupa ce ai preparat solutia, aplic-o pe fata cu ajutorul degetelor si las-o sa actioneze cateva secunde. Odata ce s-a uscat, indeparteaz-o cu putina apa calda.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.