Moarte învăluită în mister în Brăila. Tată şi fiu, găsiţi morţi în propria casă

Doi barbati din comuna Tichilesti, tata si fiu, au fost gasiti fara suflare, joi, in jurul pranzului, in propria casa, de catre factorul postal.

27 mart. 2015, 10:36
Moarte învăluită în mister în Brăila. Tată şi fiu, găsiţi morţi în propria casă

Tragedie la Brăila. Femeia venise sa ii aduca pensia batranului, insa, vazand ca nimeni nu iese la poarta, a intrat in locuinta, usile fiind deschise, scrie infobraila.ro. Postarita a inlemnit in momentul in care, pe hol, a vazut cadavrul lui Ionel, fiul de 57 de ani al batranului. Speriata, aceasta a chemat niste vecini si, impreuna, au intrat in casa. Intr-una din camere, pe un pat, au gasit si cadavrul lui nea Gheorghe, in varsta de 87 de ani.

Citeşte şi Crimă în judeţul Galaţi. Un pensionar a fost ucis cu un fier de călcat

Anuntati prin 112, oamenii legii s-au deplasat la fata locului, o echipa de criminalisti demarand imediat cercetarile. Conform primelor informatii, cele doua trupuri nu prezentau urme de violenta, insa ultimul cuvant apartine medicilor legisti.

Purtatorul de cuvant al Politiei, insp. principal Jenel Sogor, ne-a declarat ca politistii au intocmit, in aceasta cauza, un dosar penal, urmand ca investigatiile aflate in desfasurare sa lamureasca misterul celor doua cadavre.

Vecinii sustin ca fiul batranului, Ionel, fost contabil, a inceput sa aiba probleme cu alcoolul, in urma cu cativa ani buni, sotia si copiii parasindu-l.

Citeşte şi CRIMĂ ORIBILĂ. Un patron a fost ucis de angajatul pe care îl concediase

„Nu aveau pe nimeni, erau doi necajiti. Fiul era alcoolic, iar ala batranul era neputincios. Ionel a fost contabil-sef la complexul de miei de la Albina, era baiat destept, dar l-a stricat bautura”, ne-a spus o vecina a barbatilor.

Acum, barbatul traia din pensia mizera a tatalui suferind. Batranul era decedat de cel putin 24 de ore, in timp ce fiul a murit, cel mai sigur, cu doar cateva ore inainte de sosirea postaritei, conform unor surse.