Moarte stupidă pentru Penescu. Sute de mesaje de condoleanţe pe Facebook

Cristi Penescu, un om de afaceri în vârstă de 28 de ani din Târgu-Jiu, a murit marţi seară, după ce a căzut de pe o scară, de la o înălţime de aproximativ trei metri. 

19 iun. 2014, 07:33
Moarte stupidă pentru Penescu. Sute de mesaje de condoleanţe pe Facebook

Cristi Penescu și-a pierdut viața chiar la una dintre farmaciile pe care le patrona împreună cu soția sa, acesta urcându-se pe o scară pentru a verifica modul în care muncitorii instalaseră un aparat de aer condiționat. La un moment dat însă, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe scară de la aproape trei metri înălțime, impactul cu betonul fiindu-i fatal. Starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, un echipaj SMURD venind pentru a-l prelua și a-l transporta la spital, fără ca medicii să mai reușească însă să îi salveze viața.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la locuința familiei, mâine urmând să aibă loc înmormântarea.

Pe contul de Facebook al lui Cristi Penescu prietenii acestuia au transmis deja mesaje de condoleanțe, exprimându-și regretul pentru dispariția bruscă a acestuia. „Am aflat cu o tristete fara margini de pierderea verisorului meu fiintei dragi,ne-a socat. Cuvintele sunt de prisos,numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta sa intelegem ca drumul lui s-a oprit aici”, a spus  Ionela Ciobescu. „Rugaţi-vă pentru el, rugaţi-vă să-i aşeze Dumnezeu sufletul în ceata drepţilor. Ai grijă Doamne de copilaşii lui, de soţie şi de toată familia lui… Ai fost un om bun, Cristi, prea bun pentru lumea asta rea! Dumnezeu să te ierte, Cristi”,  a transmis Dorin Chirion. Durerea este cu atât mai mare cu cât tânărul avea doi copii minori și nimic din ceea ce făcuse până acum nu lăsa să se întrevadă o astfel de întorsătură în destinul său.