MOARTE SUSPECTĂ. Femeie de 46 de ani, găsită fără suflare în casa unui bătrân

O femeie de 46 de ani, din localitatea gălățeană Frumușița, a fost găsită moartă, în casa unui bărbat în vârstă de 75 de ani, după ce a fost lovită și înjunghiată, relatează Mediafax.

07 ian. 2015, 16:23
MOARTE SUSPECTĂ. Femeie de 46 de ani, găsită fără suflare în casa unui bătrân

Potrivit unor surse provenite din rândul anchetatorilor, în cursul zilei de luni, vecinii au presupus că s-a petrecut ceva în locuința bătrânului de 75 de ani și i-au sesizat pe polițiști, aceștia găsind în casă o femeie de 46 de ani, fără viață, având mai multe plăgi înjunghiate și urme de lovituri cu un obiect contondent.

Din primele informații a reieșit că femeia ar fi murit duminică. Sătenii presupun că ar putea fi vorba despre o crimă comisă din gelozie sau pe fondul consumului de alcool. Localnicii spun că bătrânul era vizitat nu numai de femeia de 46 de ani, ci și de o alta, de aproximativ aceeași vârstă, care obișnuia să vină la el acasă pentru a-l ajuta la diferite treburi gospodărești, și nu este exclus să fi apărut certuri între cei trei care să fi dus, în final, la acest omor.

Sătenii din Frumușița mai spun că în curtea unde locuiește bătrânul s-a mai petrecut o crimă în urmă cu doi ani, când fiul acestuia a fost omorât de concubina sa.

Procurorii fac, în prezent, cecetări în legătură cu cele întâmplate duminică.

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați s-a înregistrat un dosar penal, cu autor necunoscut, care are ca obiect infracțiunea de omor comis asupra unei victime de sex feminin. În prezent, se fac cercetări cu privire la cele întâmplate, sunt audiați martorii, vecinii și există un cerc de suspecți”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, Liliana Istrate.

CITEŞTE ŞI O femeie din Bacău, ARESTATĂ după ce şi-a ÎNJUNGHIAT MORTAL concubinul