SINUCIDERE în COSTEŞTI. Un bărbat şi-a dat foc în propria maşină. A murit carbonizat FOTO

O maşină arsă, cu un cadavru carbonizat în ea, a fost găsită pe o stradă din Costeşti. Bărbatul a fost identificat. Avea 30 de ani şi se pare că s-a sinucis, întrucât avea probleme medicale grave. 

04 iun. 2017, 05:42
SINUCIDERE în COSTEŞTI. Un bărbat şi-a dat foc în propria maşină. A murit carbonizat FOTO

Toată nenorocirea a avut loc în timpul nopţii, informează România TV. Tânărul s-a urcat în autoturism, a mers pe câmp, s-a încuiat înauntru şi şi-a dat foc. Rămășițele mașinii si trupul carbonizat au fost găsite dimineaţa de doi pescari.

Citeşte şi Un român încearcă să demonstreze de cinci ani că este viu, după ce a aflat întâmplător că există un certificat de deces pe numele lui

„Mă duceam la peşte şi am văzut maşina incendiată. M-am uitat să văd ce e acolo şi am văzut scheletul. Era la volan”, a povestit martorul. Tânărul de 30 de ani fusese la un control medical înaintea gestului extrem.

„Nu ştiu ce l-a îndemnat, ce o fi citit el acolo pe internet, nu ştiu ce a făcut, doctorul nu i-a zis că e grav, nu, a zis că ne vedem săptămâna viitoare”, a păovestit mama tânărului. 

„Era prieten de-al nostru, acum am auzit…dar ce fel de om era, era mai sensibi….era un băiat de treabă, de gaşcă. Nu m-am gândit niciodată că e în tare să facă aşa ceva”, a declarat un prieten al bărbatului. 

Acasă a fost gasit un bilet de adio în care tânărul îşi explică gestul: spunea ca nu mai suporta durerile.

Poliţiştii au deschis o anchetă.