Moarte suspectă într-un spital din Mediaş. O femeie a murit la câteva ore după internare

O femeie diagnosticată cu pneumonie a murit în spital la câteva ore de la internare. Familia susţine că medicii care au consultat-o nu au ştiut cu exactitate ce avea femeia şi nici ce tratament să-i administreze. Conducerea spitalului a demarat o anchetă.

24 apr. 2015, 06:03
Moarte suspectă într-un spital din Mediaş. O femeie a murit la câteva ore după internare

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul din Mediaş. Familia femeii de 65 de ani a trecut prin clipe de coşmar.

„I s-a făcut rău mamei mele, am chemat ambulanta, a venit a luat-o, a adus-o aici la spital, a stat trei ore la urgente i s-a făcut un EKG si o radiografie pulmonara si in rest nimic. Ma gandesc ca trebuia macar sa ii faca o analiza. Nicio perfuzie nimic, in afara de un antobiotic. Unu ca are pneumonie, unu ca are inima ranita deci nu stiau, s-au contrazis unu pe altul”, a spus fiica femeii.

Citeşte şi: Un nou scandal în sistemul medical. Mamă a 12 copii, moarte suspectă la naştere

După câteva analize, medicii i-au recomandat un tratament pentru pneumonie şi au vrut să o trimită acasă. Pentru că se simţea foarte rău, pacienta a refuzat să plece. La câteva ore, a intrat în stop cardiorespirator şi a murit.

Conducerea spitalului va demara o anchetă internă, dar între timp familia femeii a depus şi o plângere la Colegiul Medicilor.